Intervisie crisiscommunicatie

Inschrijven ยป

Voor wie

Iedereen werkzaam binnen de acute zorg op het gebied van communicatie die te maken heeft gehad met crisiscommunicatie in de regio van Netwerk Acute Zorg regio Zwolle en Acute Zorg Euregio.

Leerdoelen

Als acute zorgaanbieder maak je deel uit van een keten van acute zorg.Tijdens deze intervisiesessie worden ervaringen en casuïstiek op het gebied van crisiscommunicatie in de (acute) zorgketen uitgewisseld. Deze middag is bedoeld ter versterking van het netwerk en zal in het teken staan van de meest recente gebeurtenissen en ontwikkelingen in het kader van crisiscommunicatie binnen de acute zorg. Wat ging er goed? Wat kon beter gaan? Waar lagen knelpunten? Hoe keken anderen naar de situatie? Het biedt de deelnemers de mogelijkheid om opgedane ervaring en kennis met elkaar uit te wisselen en zo te leren van elkaar.

Inhoud

Onder leiding van Inconnect (bureau onder meer voor opleiden, trainen en oefenen van crisiscommunicatie en mediatrainingen)

Werkvorm divers
Toetsing n.v.t.
Organisatie

Deze intervisie wordt geleid door Inconnect en aangeboden door de netwerken Acute Zorg Euregio en Netwerk Acute Zorg regio Zwolle.

Duur middag 13:00 - 16:30 uur
Locatie nader te bepalen (Zwolle of Enschede)
Aantal deelnemers maximaal 20
Kosten

n.v.t.

Accreditatie n.v.t.
Informatie

meer informatie te verkrijgen bij Petra Krijgsman of Robin Schär

Data

28 september (middag) (verplaatst van 7 juni)

Inschrijven

via de button op deze pagina

© 2015 Netwerk Acute Zorg   |   Webdesign: Webton.nl