Nascholingsdag ETS-instructeurs

Alle Emergo Train System instructeurs uit de netwerkregio’s Euregio en Zwolle waren op 15 december 2017 bijeen om zich te laten nascholen.

De instructeurs uit de verschillende organisaties (ambulancediensten, ziekenhuizen, GGD en GHOR) werden in de ochtend op de hoogte gebracht van de regionale ambitie en ontwikkeling. Naast een beheerstructuur van de middelen is de ambitie om de aankomende jaren gezamenlijk te werken aan blijvende vakbekwaamheid van de gemêleerde groep van ETS instructeurs

In het middagdeel werden ontwikkelingen en toepassingen vanuit de Hospitale wereld, de Pre-hospitale wereld en de Psycho Sociale Hulpverlening met elkaar gedeeld. Daarnaast kwamen internationale ontwikkelingen aan de orde.

Deelnemers vonden het zinvol om elkaar vanuit de diverse vakinhoudelijke achtergronden te ontmoeten. Om de kwaliteit van de instructie en begeleiding aan de ETS borden te borgen worden nascholingen een jaarlijks terugkerend onderdeel van het lesprogramma van de instructeurs.

[caption id="attachment_4124" align="aligncenter" width="2000"] ETS-instructeurs netwerken Euregio en Zwolle bijeen voor nascholing[/caption]

Delen

© 2015 Netwerk Acute Zorg   |   Webdesign: Webton.nl