Even voorstellen: Annemieke Aalbers - Hiemstra

Even voorstellen; onze collega Annemieke Aalbers - Hiemstra. Annemieke (34) werkt sinds eind 2018 als datamanager traumaregistratie bij Netwerk Acute Zorg regio Zwolle.

 

 

 

 

 


Annemieke Aalbers - Hiemstra, datamanager traumaregistratie

Annemieke startte haar loopbaan als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige en heeft daarna ervaring opgedaan als onder andere project- en datamanager in kankeronderzoek.

‘In deze functie bij het netwerk komt mijn kennis van de kliniek, het onderzoek en project- en datamanagement mooi samen. Ik zorg ervoor dat de data voor de traumaregistratie uit onze regio zo uniform en volledig mogelijk in de landelijke database terecht komen. Hierbij ondersteun ik de registratiemedewerkers en de functioneel beheerders die betrokken zijn bij de registratie.

In het afgelopen jaar heb ik de controle van de aangeleverde data gestructureerd en deels geautomatiseerd, waardoor dit proces nu vlotter en nauwkeuriger verloopt.

Voor de toekomst zie ik kansen voor het verbeteren van de zichtbaarheid van de registratie, zodat onze ketenpartners de uitkomsten beter kunnen gebruiken voor het verbeteren van de zorg voor de traumapatiënt.'

Delen

© 2015 Netwerk Acute Zorg   |   Webdesign: Webton.nl