Het Netwerk verwelkomt Monique Jacobs

Gijs van Aken, manager Netwerk Acute Zorg regio Zwolle, gaat op 13 december a.s. met prepensioen. Vanaf vandaag, maandag 19 november 2018 neemt Monique Jacobs zijn taak over. Ze stelt zich kort aan u voor:

'Mijn woonplaats is Hattem, daar woon ik met mijn man en twee dochters van 8 en 6 jaar. Ik ben opgeleid als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Een aantal jaren heb ik bij verschillende ziekenhuizen gewerkt, waaronder Isala. In 2009 ben ik bij het Zilveren Kruis begonnen. Daar was ik in verschillende functies werkzaam, waaronder beleidsmedewerker en manager. Het speelveld in de zorg ken ik vanuit verschillende perspectieven. Ik weet hierin goede resultaten te halen met respect voor ieders belang. Een verbindende rol en bruggen bouwen tussen partijen met verschillende belangen kenmerkt mijn stijl. Ik heb er veel zin in om met de ervaring die ik meebreng, mijn manier van werken en mijn nieuwsgierigheid aan de slag te gaan bij het Netwerk Acute Zorg regio Zwolle.'

Delen

© 2015 Netwerk Acute Zorg   |   Webdesign: Webton.nl