Regioscholingen SEH en CC gaan door vanaf april

Groen licht voor een aantal modules van de Regioscholingen Cardiac care (CC) en Spoedeisende hulp (SEH). Na uitvoerig overleg met het CBT en Infectiepreventie van Isala is besloten dat de Regioscholingen SEH en CC fysiek door mogen gaan de komende maanden. De scholingen bleken niet geschikt om digitaal te geven, mede door de lengte van de dag en de interactie die centraal staat tijdens de regioscholingen. Er was veel lof over de verantwoorde manier waarop maatregelen zijn getroffen om deze scholingen veilig aan te bieden.

 

 

 

 

 


Gerard Nijkerk en John Peringa, beide CCU-verpleegkundige en docent, tijdens de CC-regioscholing

De modules die doorgaan van de SEH-regioscholing zijn:

  • Traumachirurgie - 6 april
  • Hemodynamiek - 14 april
  • Respiratie - 25 mei
  • Neurologie - 3 juni

De modules die doorgaan van de CC-regioscholing zijn:

  • Collaps – 20 april
  • Verdiepingsmodule – 18 mei

Bovengenoemde modules zitten allemaal vol m.u.v. de Verdiepingsmodule (CC-regioscholing) op 18 mei waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. 

Basismodule Pijn op de borst (PODB)

De module waarvoor nog wel aanmeldingen mogelijk zijn, is de basismodule Pijn op de borst (PODB) van de regioscholing CC. Het afgelopen najaar en dit voorjaar is deze module vier keer vervallen. Ziekenhuizen krijgen de gelegenheid om deze module in te halen, zodat deelnemers in het najaar van 2021 kunnen deelnemen aan de vervolgmodules. De module wordt aangeboden op 11 en 17 mei. Inschrijven kan tot vier weken voor de cursusdatum. Deze module is ook te volgen voor Medium care verpleegkundigen en verpleegkundigen die werkzaam zijn in de acute as.

Gepubliceerd op 18-03-2021

Delen

© 2015 Netwerk Acute Zorg   |   Webdesign: Webton.nl